Halmstad Tourist Center

Halmstad Tourist Center hittar du på Fredsgatan 5 i foajén på Halmstads Teater. Vi hjälper dig med bland annat evenemang, biljetter, utflyktsmål och aktiviteter.

På Halmstad Tourist Center finns det information om både det lokala, regionala och nationella turistutbudet. Du kan dessutom söka information själv via vårt fria wifi eller genom vår besöksdator.

Just nu endast service digitalt och via telefon

Vi erbjuder, med anledning av de ökade restriktionerna på grund av Covid-19 i Halland, nu endast digital service eller service via telefon. Ring oss gärna på 035-12 02 00, maila till info@tourist.halmstad.se eller chatta med oss på destinationhalmstad.se (nere i högra hörnet) – precis som vanligt.

Besöksadress: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad. Se postadress och leveransadress längst ner på sidan.

Öppettider

Måndag – fredag 10.00–16.00

Stängt röda dagar

  • Krisit himmelfärdsdagen 13 maj

Endast digital service

På grund av rådande läge kring Covid-19 har vi för tillfället endast öppet digitalt. Du kan nå oss under vardagar klockan 10.00–16.00 via vår chatt (nere i högra hörnet), mejl info@tourist.halmstad.se, facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och telefon 035-12 02 00. Välkommen att höra av dig.

Halmstad Tourist Center har flyttat till Halmstads Teater

Sen den 20 mars 2020 finns Halmstad Tourist Center i den nedre foajén på Halmstads Teater. Ingång via Teaterns huvudentré, Fredsgatan 5.

Hela bolaget på en plats

Halmstad Tourist Center är en del av Destination Halmstad. Destination Halmstads övriga avdelningar har ocksåflyttat till Halmstads Teater med ingång via Kungsgatan 25. Teatern blir nu en mer öppen mötesplats dagtid då Halmstad Tourist Center finns i nedre foajén.

Biljetter

Vid stora biljettsläpp har vi ofta öppet även utanför ordinarie öppettider. Skicka ett mejl eller slå oss gärna en signal om du undrar ifall vi har extra öppet.

Du kan köpa biljetter till de flesta evenemang i Halmstad och flera i övriga Sverige på Halmstad Tourist Center. Vi har samlat mer information kring biljetter på en separat sida.

Vi hjälper även dig som arrangör med biljettavtal via Ticetmaster. Läs mer om biljettavtal på vår sida riktad mot besöksnäring och arrangörerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkort för evenemang och upplevelser

Ge bort en upplevelse i present. På Halmstad Tourist Center kan du köpa flera olika sorters presentkort för bland annat evenemang, restaurangbesök, shopping och provningar. Läs mer om de olika upplevelse-presentkorten.

Kontakta oss på Halmstad Tourist Center

Har du synpunkter eller vill ge oss feedback? Välkommen att kontakta oss via någon av kanalerna nedan.

Besök oss på: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad
Ring oss på: 035 12 02 00
Skicka mejl till: info@tourist.halmstad.se
Skriv till oss på facebook: www.facebook.com/destinationhalmstadlänk till annan webbplats
Chatt: För att chatta med oss klicka den runda gröna chattikonen nere till höger här på webben.

InfoPoints

Vi har två auktoriserade InfoPoints i Halmstads kommun. En InfoPoint är en förlängd arm till Halmstad Tourist Center som kan ge enklare turistinformation, tillhandahålla broschyrer samt ge vägbeskrivningar.

Våra InfoPoints

Tallhöjdens Värdshuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Breadaredsvägen 15
310 38 Simlångsdalen

Gullbrannagårdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Gullbranna Gullbrannagården
305 96 Eldsberga

Kontantfri verksamhet

Från och med 1 januari 2018 är Halmstad Tourist Center en kontantfri verksamhet. Kontakta oss för mer information om vilka betalmöjligheter som erbjuds.

Mer bra att veta

Mer av Halmstad