Presentkort på upplevelser och evenemang

Ge bort en upplevelse i present eller julklapp. Kom in till oss på Halmstad Tourist Center så hjälper vi dig välja mellan presentkort på shopping och evenemang, restaurangbesök eller ölprovning.

Är du företagare och vill beställa presentkort till din personal? Fyll i formuläret nedan!.

Evenemangspresentkort

Evenemangspresentkortet är den perfekta presenten som ger mottagaren en upplevelse den sent kommer glömma! Halmstad Tourist Center säljer biljetter till flertalet evenemang, bland annat till Halmstads Teaterslänk till annan webbplats alla föreställningar. Presentkortet gäller på valfritt evenemang som säljs via Halmstad Tourist Center. Evenemangspresentkortet är en del av citypresentkortet.

Laddas med valfritt belopp mellan 100–5000 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Person håller upp mobilen och filmar under evenemang

Foto: Mostphotos, Piotr Pia Trouskit

Citypresentkort

Citypresentkortet är den perfekta gåvan som ger mottagaren fantastiska möjligheter att själva välja vad, var och när hen vill handla. Presentkortet kan användas i utvalda butiker och verksamheter i Halmstads City och du köper det på Halmstad Tourist Center eller på Hemköp på Köpmansgatan 13. Gäller hos samtliga medlemmar i Halmstads City.

Laddas med valfritt belopp mellan 100–5000 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Presentkort Hallarna

Trött på att du inte vet vad du ska köpa? På att alla julklappar och presenter ständigt ska bytas? Nu finns en enkel lösning på problemet. Med ett presentkort från Hallarna får mottagaren själv välja vad hen vill ha. Presentkortet gäller i princip alla butiker. Gäller i butiker och verksamheter på shoppingcentret Hallarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Presentkortet gäller i princip alla butiker och verksamheter på shoppingcentret Hallarna.

Laddas med valfritt belopp.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Kock förbereder maträtter

Foto: Mostphotos, Doug Olson

Krögarpresentkort

Vill du ge bort en måltid till någon du uppskattar? Halmstad Krögarförenings presentkort gäller vid restaurangbesök och är den perfekta presenten till någon som redan har allt. Presentkortet gäller på samtliga restauranger anslutna till Halmstad Krögarföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkortets värde är 300 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Halmstad Brygghus presentkort

Ge bort den perfekta presenten eller julklappen genom att köpa ett presentkort på Halmstad Brygghus populära ölprovningar. Förutom att prova brygghusets brygder, kommer ni även att få ta del av både ölets och bryggeriets historia samt få en kortare rundvandring på bryggeriet. Presentkortet gäller för ölprovning på Halmstad Brygghuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Presentkortets värde är 324 kr.
Ett års giltighetstid från inköpsdatum.

Tre hjärtan formade av snäckor på stranden

Foto: Anna Wallefors

Beställ presentkort till dina anställda

Via formuläret nedan kan du beställa presentkort som en gåva till dina anställda.

Beställningen måste läggas senast sju dagar innan önskad uthämtningsdag. Önskar du hämta ut presentkort med kortare varsel kontakta Halmstad Tourist Center035-12 02 00 innan du lägger beställningen. Lägsta antal för förbeställning är fem stycken presentkort. Önskar du köpa ett mindre antal presentkort är du välkommen in till Halmstad Tourist Center så löser vi det snabbt direkt på plats.

Observera att bekräftelsemejl just nu inte skickas på grund av tekniska problem, vi arbetar på att lösa dessa så snabbt som möjligt.

Vilket presentkort önskar du? * (obligatorisk)
Vill du beställa flera sorter? Vänligen gör en beställning per presentkortsort.
Vilket presentkort önskar du?


Anges ej för Halmstad Brygghus eller Krögarpresentkortet. Dessa presentkort har alltid en fast summa.

Vilket organisationsnummer har ditt företag?
Kontaktperson
Kontaktuppgifter till dig som beställer.
Kontaktperson
Faktureringsadress * (obligatorisk)
Var ska vi skicka fakturan?
FaktureringsadressEventuellt referensnummer vid fakturering

Beställningen måste läggas senast sju dagar innan. Önskar du hämta ut presentkort med kortare varsel kontakta Halmstad Tourist Center på 035-12 02 00 innan du lägger beställningen. Hämtas på Halmstad Tourist Center. Kan inte postas.
Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Mer inspiration och guider

Guldkorn

Mer av Halmstad