Restauranger A–Ö i city

Vill du äta gott så har du kommit rätt. Här i Halmstad har vi många härliga restauranger. Alla med sin personliga prägel och atmosfär. Du kommer garanterat hitta någon favorit som du gärna återvänder till. Gång på gång. Eller varför inte utmana smaklökarna och våga testa nytt också.

Naturen skapar goda förutsättningar

Omgivningarna kring Halmstad med bördigt jordbrukslandskap och skog med vilt lockar fram det bästa av traktens krögare. Med prisbelönt finess gör de restaurangbesöken till en gastronomisk upplevelse, både på lunchkrogen och gourmetrestaurangen.

Det finns ett rikt och varierat utbud av restauranger i Halmstad. Asiatiskt, italienskt, svensk husmanskonst eller engelsk pubmat – det finns något för alla. På sommaren flyttar många restauranger och barer ut på gator och torg. Lilla Torg och utmed Nissan är säkra kort för dig som vill avnjuta en kall dryck med tilltugg på en uteservering.

Hümmer restaurang i Halmstad

Hümmer

Alla restauranger i city

Vi har samlat restauranger i Halmstad city i en lista. För att se resultatet på karta, klicka på ikonen till höger ovanför listan. Det kan ta några sekunder tills alla restaurangerna har laddats på kartan. Listan och kartan nedan hämtas från Google My Business.

STATIONSGATAN44 Mat & Bar

100 omdömen

Verona restaurang and Bar

$$

576 omdömen

Restaurang Karl

$$

94 omdömen

Restaurang Skytten

$$

58 omdömen

Kina Box i Halmstad

$

180 omdömen

Restaurang Yoss

$$

586 omdömen

Brasserie Collioure

$$$

88 omdömen

Restaurang Jarlen

$$

284 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

349 omdömen

Kakel Kök & Bar Ab

53 omdömen

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad