Nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till Destination Halmstads samtliga nyhetsbrev.

Våra nyhetsbrev

What's on Halmstad

Varje månad skickar Halmstad Tourist Center ut nyhetsbrevet 'What's on' med tips på aktiviteter och evenemang i Halmstad kommande månad. Bifogat finns alltid även en evenemangsfolder med tips på aktiviteter och evenemang för aktuell årstid.

Läs mer om nyhetsbrevet What's on Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Halmstads Teater – föreställningar på gång

Ett nyhetsbrev för dig som vill veta vad som är på gång på Halmstads Teaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Halmstads Teater – möten och konferens

Halmstads Teaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arrangeras både stor och små möten och konferenser. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är mötesbokare eller konferensdeltagare. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Golfhuvudstaden

Ta del av erbjudanden och tips från Golfhuvudstadenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om du också fyller i din postadress får du överraskande tips hem i brevlådan. Nyhetsbrevet skickas ut minst en gång i månaden.

Till besöksnäringen

Nyhetsbrev för dig som verkar inom Halmstads besöksnäring. Nyhetsbrevet innehåller bland annat information kring Strategi 2030länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, inbjudningar till träffar och utvecklingsblock, gästnattsstatistik, vad som är på gång i näringen med mera. Nyhetsbrevet skickas ut cirka varannan månad med varierat innehåll.

Anmälan för att prenumerera på nyhetsbrev

Jag vill anmäla mig till de digitala nyhetsbreven * (obligatorisk)
Du kan välja flera
Jag vill anmäla mig till de digitala nyhetsbrevenGolfhuvudstaden utskick med post
Några gånger om året skickar Golfhuvudstaden ut magasin och information via post. Är du intresserad av detta utskick behöver du ange ditt namn och adress.
Golfhuvudstaden utskick med post

Lagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter